Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل العالم، دادگاه استیناف فدرال دادخواست گروهی از جمهوری‌خواهان برای گسترش اختیارات معاون ترامپ به منظور تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا را رد کرد.

دیوان استیناف فدرال روز گذشته (شنبه) دادخواست «لوئی گومرت» نماینده جمهوری‌خواه ایالت تگزاس و دیگر جمهوری‌خواهان کنگره برای بسط اختیارات حقوقی «مایک پنس» معاون «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به نفع ترامپ را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه اطلاع‌رسانی «هیل» گزارش کرد، هیأتی متشکل از سه قاضی در دادگاه استیناف حوزه پنجم ایالات متحده آمریکا تصمیم روز جمعه هفته گذشته قاضی دادگاه بدوی تگزاس را مورد تأیید قرار دادند که حکم کرده بود شاکیانی از حزب جمهوری‌خواه آمریکا فاقد حق قانونی برای طرح شکایت علیه پنس هستند.

طبق این گزارش، حکم دادگاه استیناف فدرال در حقیقت جدیدترین ضربه به ترامپ و همپیمانان وی محسوب می‌شود که به طرز چشمگیری به دنبال آن هستند که پنس در جلسه ۶ ژانویه (۱۷ دی) کنگره برای تأیید نهایی ریاست‌جمهوری بایدن، پروتکل‌های معمول انتخابات را به چالش بکشد.

هیأت قضات دادگاه استیناف فدرال متشکل از قضاتی بودند که توسط دو رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه یعنی «رونالد ریگان» و «دونالد ترامپ» منصوب شده بودند.

جمعه هفته گذشته، «جرمی کرنودل» قاضی منطقه تگزاس که توسط ترامپ منصوب شده بود، طی حکمی اعلام کرد که تنظیم‌کنندگان پرونده شکایت علیه پنس فاقد وجاهت لازم برای این اقدام حقوقی هستند.

وی تصریح کرد که گومرت و دیگر جمهوری‌خواهانی که علیه پنس شکایتی را تنظیم کرده‌ بودند، متحمل خسارت ملموسی از جانب پنس نشده بودند.

این نمایندگان جمهوری‌خواه در شکایت خود از دادگاه درخواست کرده‌ بودند که اعلام کند که نقش معاون ترامپ در جلسه ششم ژانویه کنگره برای تأیید نهایی ریاست‌جمهوری بایدن در حقیقت نقش تشریفاتی نبوده و پنس قادر است درباره تغییر نتیجه انتخابات به نفع ترامپ تصمیم‌گیری کند.

جمهوری خواهان طرفدار ترامپ در حالی این شکایت را تنظیم کرده بودند که پیشتر برخی رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، به دنبال فشار شخص ترامپ به مایک پنس در خصوص جلسه شمارش آرای الکترال در کنگره، معاون رئیس‌جمهور آمریکا به او گفته بود که نقش او در این جلسه تشریفاتی و آیین‌نامه‌ای است.

علی‌رغم آنکه مجمع گزینندگان آمریکا (الکترال کالج) چندی پیش رسماً بایدن را رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کردند، ترامپ و اعضای تیم وی همچنان از تریبون‌های مختلف برای به چالش‌ کشیدن نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان) آمریکا استفاده می‌کنند.

در یکی از جدیدترین تلاش‌های جمهوری‌خواهان به امید تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، تد کروز و ۱۰ سناتور جمهوری‌خواه دیگر خواستار انتصاب یک کمیسیون انتخاباتی برای حسابرسی اضطراری ۱۰ روزه نتایج انتخابات در ایالات کلیدی آمریکا با استناد به «ادعاهای تقلب و بی‌نظمی در مقیاس بی‌سابقه» شدند.

کروز متعهد شده است که تأیید نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را در جلسه ۶ ژانویه کنگره رد کند. در جلسه ششم ژانویه کنگره، پنس بعنوان رئیس‌ سنا ریاست جلسه را برای تأیید نهایی آراء مجمع گزینندگان برعهده خواهد داشت.

از طرف دیگر، «مارک شورت» رئیس دفتر پنس امروز اعلام کرد که معاون ترامپ از طرح گروهی از جمهوری‌خواهان تحت رهبری «تد کروز» برای مخالفت با رسمیت بخشیدن به پیروزی «جو بایدن» در نشست ششم ژانویه (هفدهم دی ماه) کنگره حمایت کرده است.

با اینحال، کارشناسان بر این باورند که علی‌رغم تلاش‌های جمهوری‌خواهان بعید است که تلاش‌های آنها برای تغییر نتیجه انتخابات به نفع ترامپ ثمربخش باشد زیرا به منظور به چالش کشیدن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، هر دو مجلس سنا و نمایندگان‌آمریکا باید با تأیید نهایی، با بایدن بعنوان رئیس‌جمهور آمریکا مخالفت کنند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: دونالد ترامپ جمهوری خواهان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نتیجه انتخابات ریاست جمهوری تغییر نتیجه انتخابات رئیس جمهور آمریکا نتایج انتخابات دادگاه استیناف جمهوری خواهان استیناف فدرال تأیید نهایی جمهوری خواه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین